KATALOG ZBOŽÍ
RYCHLÝ KONTAKT

mobil: 608 145 673
tel.: 317 701 778
gastrosulc@gastrosulc.cz

NOVINKY

HRNEK S PODŠÁLKEM TEČKA 0,28 L 2 KS

HRNEK S PODŠÁLKEM TEČKA 0,28 L 2 KS

HRNEK S PODŠÁLKEM TEČKA 0,28 L 2 KS


Dostupnost: Skladem


 Roztomilost sama. Tato sada dvou porcelánových hrnků zajisté zaujme svým puntíkovaným dekorem, který tvoří nejen jejich ozdobné lemování, ale i centrální motiv srdce. Šálky mají objem 280 ml, díky čemuž se hodí na větší kávu nebo oblíbený druh čaje. Sada obsahuje i dva ladící podšálky o průměru 15 cm.


Zařazeno v kategorii:

1) Porcelán > Hrnky, šálky a podšálky > Šálky a podšálky

Více info
379,-

Sůl - dusitanová směs s jódem

Sůl - dusitanová směs s jódem

Sůl - dusitanová směs s jódem


Dostupnost: Skladem


 Praganda se používá pro nakládání a přípravě masa k vytvoření chuti, vůně a zachování barvy. Balení 1 kg.


Zařazeno v kategorii:

1) Řeznické potřeby - domácí zabijačka > Soli na nakládaní - PRAGANDA

Více info
40,-
DOPORUČUJEME

Nerezová stolička 400x400x500mm gastro bazar

Nerezová stolička 400x400x500mm gastro bazar

Nerezová stolička 400x400x500mm gastro bazar


Dostupnost: Skladem


Nová - výprodej skladu


Zařazeno v kategorii:

1)

3 200,-
Více info
2 790,-
ZBOŽÍ V AKCI

Forma na pečení s poklopem SLEPIČKA

Forma na pečení s poklopem SLEPIČKA

Forma na pečení s poklopem SLEPIČKA


Dostupnost: Skladem


Keramická forma ve tvaru SLEPIČKY se Vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Upečete v ní piškotovou nebo máslovou slepičku, ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Forma je dvojdílná, z kvalitní keramiky, glazovaná. Před pečením doporučujeme pečlivě vymazat tukem a vysypat moukou, aby byly zachovány při vyklopení z formy v ...


Zařazeno v kategorii:

1) Cukrářské potřeby > Pečící a dortové formy

Více info
246,-

DOPORUČENÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ DVÍŘKA

DOPORUČENÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ DVÍŘKA


Produkt momentálně není v nabídce.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem.


Kontakty zde »