KATALOG ZBOŽÍ
RYCHLÝ KONTAKT

mobil: 608 145 673
tel.: 317 701 778
gastrosulc@gastrosulc.cz

NOVINKY

FORMA NA PEČENÍ MARISSA BÁBOVKA SRDCE 28,5X26,5 CM

FORMA NA PEČENÍ MARISSA BÁBOVKA SRDCE 28,5X26,5 CM

FORMA NA PEČENÍ MARISSA BÁBOVKA SRDCE 28,5X26,5 CM


Dostupnost: Skladem


 Moderní kovová pečicí forma měděné barvy s nepřilnavým povrchem, ve tvaru nepravidelného srdce, je vhodná na pečení nadýchané bábovky, nákypů i nádivek


Zařazeno v kategorii:

1) Cukrářské potřeby > Pečící a dortové formy

Více info
699,-

Forma na bábovku MAJESTIC

Forma na bábovku MAJESTIC

Forma na bábovku MAJESTIC

 Originální forma na bábovku Majestic značky Banquet má atraktivní tvar větrného mlýnu. Vzhledem k prvotřídní výrobní technologii vnitřního nepřilnavého povrchu, není třeba formu vymazávat a vysypávat moukou, stačí potřít kapkou rostlinného oleje.


Zařazeno v kategorii:

1) Cukrářské potřeby > Pečící a dortové formy

Více info
604,-
DOPORUČUJEME

Elektrická fritéza 10l BERTOS gastro bazar

Elektrická fritéza 10l BERTOS gastro bazar

Elektrická fritéza 10l BERTOS gastro bazar


Dostupnost: Skladem


Nový - nepoužitá - výprodej skladu Rozměr 400x700x900mm Výkon 6kW


Zařazeno v kategorii:

1) Gastro bazar > Technologie gastrobazar

40 547,-
Více info
32 438,-
ZBOŽÍ V AKCI

Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm

Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm

Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm


Dostupnost: Skladem


Bábovka klasického tvaru. Materiál: borosilikátové sklo - odolné teplotám od -40°C do +300°C. Sklo je vysoce hygienický materiál, neobsahuje olovo ani kadmium. Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče. Bábovku klasicky vymažte a vysypte moukou a skvěle ji pak z formy vyklopíte. Vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Lze mýt v myčce n ...


Zařazeno v kategorii:

1) Cukrářské potřeby > Pečící a dortové formy

Více info
599,-

Kuchyňský vál balený 500x350x15mm

Kuchyňský vál balený 500x350x15mm


Produkt momentálně není v nabídce.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem.


Kontakty zde »