KATALOG ZBOŽÍ
RYCHLÝ KONTAKT

mobil: 608 145 673
tel.: 317 701 778
gastrosulc@gastrosulc.cz

NOVINKY

Sůl - dusitanová směs s jódem

Sůl - dusitanová směs s jódem

Sůl - dusitanová směs s jódem


Dostupnost: Skladem


 Praganda se používá pro nakládání a přípravě masa k vytvoření chuti, vůně a zachování barvy. Balení 1 kg.


Zařazeno v kategorii:

1) Řeznické potřeby - domácí zabijačka > Soli na nakládaní - PRAGANDA

Více info
40,-

KASTROL STOCK S POKLICÍ 10 L

KASTROL STOCK S POKLICÍ 10 L

KASTROL STOCK S POKLICÍ 10 L


Dostupnost: Skladem


 Kvalitní celonerezový kastrol STOCK 10 l je vhodný k vaření, dušení i restování na všech typech spotřebičů včetně indukce i pro použití v troubě Základem pořádného vaření je kvalitní celonerezový kastrol s poklicí. Velký kastrol STOCK s poklicí z kvalitní nerezové oceli 18/10 s termoakumulačním dnem zajistí úsporné, ekonomické a efektivní vaření. Navíc lze kastroly velkých o ...


Zařazeno v kategorii:

1) Kuchyňské nádobí > Hrnce a poklice profi nerez > Hrnce a kastroly GASTRO

Více info
1 399,-
DOPORUČUJEME

Hnětač těsta 10l

Hnětač těsta 10l

Hnětač těsta 10l


Dostupnost: Skladem


Nový - nepoužitý, výprodej skladu otočná nerezová neodnímatelná nádoba ■ tlačítko START/STOP ■ jednorychlostní verze ■ regulovatelné nožičky ■ rozměr nádoby Ø 260 mm, výška 200 mm Obsah nádoby 10l / 8kg


Zařazeno v kategorii:

1) Gastro bazar > Technologie gastrobazar

21 672,-
Více info
17 338,-
ZBOŽÍ V AKCI

Nerezový dvojdřez, lisovaný, prolam, gastro bazar, 1000x700x900mm

Nerezový dvojdřez, lisovaný, prolam, gastro bazar, 1000x700x900mm

Nerezový dvojdřez, lisovaný, prolam, gastro bazar, 1000x700x900mm


Dostupnost: Skladem


Výprodej skladu, nový - nepoužívaný,  AISI 304, zadní lem 100mm, 2 x dřez 400 x 400 x 250mm


Zařazeno v kategorii:

1) Gastro bazar > Nerezové vany, dřezy a dvou dřezy gastrobazar

15 280,-
Více info
12 500,-

OPTI Kalíšek na víno 25 cl čirý

OPTI Kalíšek na víno 25 cl čirý


Produkt momentálně není v nabídce.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem.


Kontakty zde »