KATALOG ZBOŽÍ
RYCHLÝ KONTAKT

mobil: 608 145 673
tel.: 317 701 778
gastrosulc@gastrosulc.cz

NOVINKY

Sůl - dusitanová směs s jódem

Sůl - dusitanová směs s jódem

Sůl - dusitanová směs s jódem


Dostupnost: Skladem


 Praganda se používá pro nakládání a přípravě masa k vytvoření chuti, vůně a zachování barvy. Balení 1 kg.


Zařazeno v kategorii:

1) Řeznické potřeby - domácí zabijačka > Soli na nakládaní - PRAGANDA

Více info
40,-

Obal na na trvanlivý nebo měkký salám 65/55

Obal na na trvanlivý nebo měkký salám 65/55

Obal na na trvanlivý nebo měkký salám 65/55


Dostupnost: Skladem


Celulózový, pro kouř propustný obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Uzení a vaření do 80°C Před použitím, obal namočte do vlažné vody po dobu 30 minut. Průměr obalu: 65mm Délka obalu: 55mm


Zařazeno v kategorii:

1) Řeznické potřeby - domácí zabijačka > Propustné obaly pro kouř na trvanlivé a měkké salámy

Více info
16,-
DOPORUČUJEME

Elektrická fritéza 10l BERTOS gastro bazar

Elektrická fritéza 10l BERTOS gastro bazar

Elektrická fritéza 10l BERTOS gastro bazar


Dostupnost: Skladem


Nový - nepoužitá - výprodej skladu Rozměr 400x700x900mm Výkon 6kW


Zařazeno v kategorii:

1) Gastro bazar > Technologie gastrobazar

40 547,-
Více info
32 438,-
ZBOŽÍ V AKCI

Nerezová digestoř 1500x700x300mm gastro bazar

Nerezová digestoř  1500x700x300mm gastro bazar

Nerezová digestoř 1500x700x300mm gastro bazar


Dostupnost: Skladem


Zánovní digestoř, nerezové tukové filtry


Zařazeno v kategorii:

1) Gastro bazar > Nerezové digestoře gastrobazar

17 108,-
Více info
15 250,-

Nůž vykosťovací G 3105 červená 16 cm

Kód produktu 401030301665
Dostupnost Na dotaz
Cena pro Vás bez DPH 230 071,- Kč
Cena pro Vás vč. DPH 278 386,- Kč
Nůž vykosťovací G 3105 červená 16 cm


Nůž vykosťovací G 3105 červená 16 cm

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.

Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.